Sublime linfactive

Izuzetan proizvod za lice koji sadrži visok procenat hijaluronskih kiselina, sa tri različite molekulske težine, i BioPeptides, koji deluju sinergistički. Zahvaljujući svojoj laganoj i brzo upijajućoj teksturi, ove materije brzo prodiru u dublje slojeve kože uz izvanredno i odmah primetno snažno djelovanje na lokalizovanim borama. Da bi pojačao svoja svojstva protiv starenja, serum je obogaćen ekstraktom goji-ja koji nudi snažno antioksidativno delovanje. Svakodnevna upotreba ovog proizvoda vidljivo poboljšava optimalni nivo hidratacije kože, efikasno se boreći protiv ranih znakova starenja kože, ostavljajući kožu svežom i jedrom. Efekat: 30% smanjenje dubine bora za samo 30 dana.

Sublime lift filler

Neprikosnoven proizvod kada je podmlađivanje u pitanju. Imajući u vidu veoma važnu ulogu hijaluronske kiseline u tkivima, Sublime lift filler se bori za njeno održavanje na adekvatnom nivou, sprečavajući proces starenja kože. Primena hijaluronske kiseline pomaže da se ponovo stvori idealno fiziološko okruženje za ćelije kože, tj. da se postigne njihovo podmlađivanje i uspori prirodan proces starenja kože. Hijaluronska kiselina sa niskom molekularnom težinom stimuliše proces obnove kože, pomažući u stimulaciji proizvodnje kolagena i elastina. Ovaj filer poboljšava čvrstinu kože, zadržava vodu u dubini i istovremeno deluje kao „nosilac“ ostalih aktivnih sastojaka (biopeptidi, goji, mošus) koji se, na taj način, mogu lakše iskoristiti. Posle 11 dana primene, koža je vidljivo podmlađena i zategnutija.

Sublime krema za lice i vrat

Izuzetna krema za lice koja sadrži glutation, aktivnu supstancu nove generacije koju je razvio Univerzitet u Firenci. Krema je lagane teksture i nežnog mirisa, prijatna za upotrebu tokom dana na licu, vratu i dekolteu. Specijalno je osmišljena da umanji rane znakove starenja i vrati prirodnu vedrinu kože. Štiti ćelije i tkivo kože, održavajući ih mladolikim. Povećava elastičnost kože, istovremeno je ojačava i učvršćuje. Vidljivo smanjuje znakove starenja, značajno poboljšavajući izgled i kvalitet kože. Vidljivost bora je smanjena posle nekoliko nedelja upotrebe kreme.