Za sve zainteresovane kozmetičke salone, SPA centre, hotele i medicinske ustanove koji se bave negom lica i tela, nudimo posebne programe za početak saradnje.

Preko dvadeset godina, Akademija za estetiku i kozmetiku (uvoznik za Matis, Sothys, Lakshmi) sarađuje sa više stotina kozmetičkih salona, lux kruzera i hotela.

Svim svojim klijentima omogućavamo besplatne konsultacije i predloge u vezi sa otvaranjem i organizacijom kozmetičkog salona, naročito onog dela, koji se odnosi na negu lica.

Svim svojim klijentima pružamo podršku u vidu edukativnog promo materijala koji se koriste u salonima (postere, uzorke preparata, kalendare i dr.)

Organizacija seminara i sertifikovanih obuka vođenih od strane profesionalnih kozmetičara, dermatologa, lekara estetske medicine

Pomoć pri kreiranju web stranica i postavljanja platformi za društvene mreže

Akademija za estetiku i kozmetiku ima svoj edukacioni centar kroz koji je prošlo preko hiljadu polaznica, danas mahom, uspešnih vlasnica kozmetičkih salona i estetskih centara

Lakshmi kozmetika je 100% prirodna organska kozmetika. Sve biljke i esencijalna ulja koja se koriste za pripremu kozmetičkih proizvoda su autohtonog porekla. A ono što je iz zemlje porekla je uvek najboljeg kvaliteta!

Za sve informacije, stojimo Vam na raspolaganju:

Tel:011 311 11 99
Email: academybeauty@eunet.rs