Lakshmi je profesionalna organska kozmetika sa severa Italije. Stvorena je sa idejom koja se zasniva na poštovanju zakonitosti prirode, biodiverziteta i ljubavi prema sebi samima. Lakshmi filozofija je Ajurvedska - povezivanje duše i tela, i kao takva, Lakshmi kozmetika deluje oslobađajuće, opuštajuće i okrepljujuće.

Vlasnici organske kozmetike Lakshmi su boraveći u Indiji i proučavajući Ajurvedske principe življenja, vezu duha i tela, holističko posmatranje svakog pojedinačnog bića, osmislili put kojim će Ajurvedske postulate preneti na sektor kozmetike i nege lica i tela. Na ovim principima leže temelji Lakshmi potrage za komponentama, metodama i formulama koje su bazirane na postizanju apsolutnog kvaliteta.

Lakshmi organska kozmetika kombinuje mudrost Ajurvede, Naturopatije i Aromaterapije pridržavajući se principa zdrave kozmetičke prakse i primenjujući najsavremenije tehnologije u radu sa klijentima. Lakshmi misija ima za cilj da doprinese razvoju i širenju svesti i holističkog znanja koje doprinosi poboljšanju kvaliteta života svakog živog bića. Ideja je da naučimo da živimo sa empatijom i u skladu sa sobom, sa drugima, poštujući zakonomernosti životne sredine.

Lakshmi kozmetika već 30 godina uspešno stvara "prirodu iz prirode" - prirodne proizvode, 100% organskog porekla koji pokreću prirodne mehanizme zaštite kože, čuvajući njenu strukturu, pokrećući njene prirodne resurse, pružajući joj vitalnost, a sve na prirodan način!

Lakshmi sarađuje sa najboljim kompanijama u svetu. Procenu, kome će ukazati poverenje i nazvati ga uvoznikom, vlasnici Lakshmi kozmetike donose sistematično i bez žurbe. Uslov je da se filozofije i jednih i drugih poklapaju.

Koliko je dobar osećaj znati da koristite nešto što je podarila "mother nature", otkrićete već pri prvom iskustvu uživanja u Lakshmi tretmanima lica i/ili Lakshmi proizvodima za kućnu negu. Da li ste Pitta, Vata, Kapha, pročitajte u opisu naših tretmana ili u delu koji se odnosi na kućnu negu.

U nekom ćete se prepoznati!

Izborom dobrih preparata, prema potrebama vaše kože, birate zdravu kožu koja zadržava jedrinu i mladolikost.