Tea tree  face cleansing cream

Nežna krema za dubinsko pročišćenje kože koja pomaže kombinovanoj ili masnoj koži da održi pravilnu hidrolipidnu ravnotežu. Smanjuje višak sebuma i vidno smanjuje proširene pore. Potpuni efekat za svež ten tokom celog dana.

Koža izgleda glatko i zdravo, s bistrim i blistavim tenom. Ši puter vlaži, regeneriše i štiti kožu. Krema je bogata vitaminima A i D koji revitalizuju kožu, vitaminom E i vitaminom F koji poboljšava elastičnost kože. Poboljšava lokalnu kapilarnu cirkulaciju i povećava oksigenaciju, eliminišući metabolički otpad. Ima bogata antioksidantna svojstva i štiti od UV zraka. Kakao maslac ima antioksidativna i zaštitna svojstva zahvaljujući svojim masnim kiselinama. Susamovo ulje odllično deluje na smirenje kože, ima antioksidativna svojstva i normalizuje lučenje sebuma. Krema je bogata neem uljem, maslačkom koji ima svojstva čišćenja kože i odlično se pokazao kod seboreičnog dermatitisa. Ulje čajevca ima snažno antibakterijsko delovanje, odličan za kožu sa problemima koji su povezani sa viškom sebuma. Pored toga što je antiseptik, dobar je i imunostimulans. Snaga ćajevca leži u njegovoj sposobnosi da odlično deluje protiv mikroba, dok je nežan prema organskim strukturama.

Goji Soothing cream

Čak i mlada koža može biti osetljiva i u stanju da reaguje na spoljašnje uticaje (klima, Sunce i zagađenje), koji se manifestuju kroz iritaciju kože. Krema za lice, na bazi goji bobica, hidrira osetljivu kožu zahvaljujući umirujućem delovanju njenih aktivnih sastojaka. Altea, lavanda i maslačak održavaju kožu mekom. Ekstrakt bobice goji stvara snažan štit koji značajno smanjuje te neprijatne reakcije na koži i sprečava stvaranje ozbiljnijih fleka.

Argan moisturizing cream

Krema koja obezbeđuje bogatu hidrataciju mladoj koži. Krema na bazi gloga, maslačka, aloe, bademovog i arganovog ulja, kakao i ši butera u svojoj sinergiji obezbeđuju mladoj koži vitalnost i jedrinu, hidrataciju i elastičnost. Miks biljaka i biljnih ulja ima bogato nutritivno dejstvo.