Hydrogel face serum sensational relief

Serum za osetljivu kožu sklonu alergijama, crvenilu, flekama, kuperozi i peckanju. Odmah po nanošenju, koža se manje crveni i ne pecka. Podstiče efikasnost prirodnog odbrambenog sistema kože, čime je koža zaštićena od slobodnih radikala. Smanjuje difuzno crvenilo i učestalost povremenih crvenila. Doprinosi hidrataciji kože, zbog čega je ona glatka, elastična i vitalna. Fantastičan miks biljnih ekstrakata everlastinga i sladića garantuje izvanredno umirujuće dejstvo u borbi protiv iritacije. Uz to, pogoduje regeneraciji lipidnog sloja kože oštećene izlaganjem suncu i kao posledica  česte upotrebe sredstava za čišćenje. Takođe, ima efikasno hidratantno delovanje što ga čini multifunkcionalnim sastojkom. Ekstrakt šarenice ima protivupalna, adstrigentna (smanjuje pore i stvaranje masnoće) i dekongestivna ( protiv crvenila) svojstva.  Bogat prirodnim izoflavonima, stimuliše kožu da nadoknadi smanjenu metaboličku aktivnost uzrokovanu starenjem,  poboljšava vlaženje i elastičnost kože pa je koristan kao sastojak protiv starenja ili kao antistres terapija. Esencijalno ulje ilang ilang-a ima nutritivnu ulogu i poboljšava izgled tena.

BI-action maska

Namenjena osetljivoj koži, sklonoj peckanju, crvenilu i iritacijama. Maska sa alginatima koji doprinose većoj elastičnosti i fleksibilnosti kože. Bi-Action maska hidrira kožu, takođe, ima dekongestivno i umirujuće dejstvo na osetljivu i kožu sklonu kuperozi. Normalizuje kožne reakcije.

Koža je svetlijeg tena i postaje manje napeta i osetljiva na spoljašnje uticaje. Borovnica, prepuna antocijana, ima zaštitno dejstvo na krvne sudove lica, sprečavajući crvenilo.

Iris face cream “Sensational Calm”

Krema za osetljivu koži kojoj je potrebna specijalna nega i zaštita protiv iritacije i crvenila. Smanjuje difuzno crvenilo i učestalost povremenog crvenila. Koža, zaštićena na ovaj način, iz dana u dan postaje vitalnija, tonirana i mekanija.

Hidratantna i hranjiva krema namenjena vrlo osetljivoj koži, štiti kožu od klimatskih agresija na koje je ona posebno osetljiva. Na bazi ekstrakata irisa koji ima umirujuće i protivupalno dejstvo, ekstrakata nevena, sladića, everlastinga, pačulija, pomorandže i sleza. U svojoj sinergiji, ekstrakti ispoljavaju svoje puno lekovito svojstvo.